Mararul Moravan (Anethum graveolens) face parte din varietățile anterioare, extrem de fructuoase și se caracterizează prin frunzele sale intens colorate, delicate, delicate, parfumate. Se dezvoltă crengi drepte, rigide, germinând dens cu frunze de pene, cu culoarea verde închis, care arată nuanțe de albastru. Merită să luați ca plante medicinale pentru probleme digestive sau plante proaspete pentru cartofi și feluri de mâncare, precum și supe. Unul dintre principalele avantaje ale morajului Moravan este faptul că înmugurează tulpini de semințe foarte târziu, ceea ce face ca frunzele să fie comestibile mult timp.
Semințele de mărar sunt cel mai bine semănate în rânduri în grădina dvs. de legume sau în locuri între alte legume. Cultivarea ar trebui să înceapă în primăvară sau vară. Materialul de însămânțare necesită căldură și umiditate pentru a se înmugurească, iar această mărar care se dezvoltă rapid produce cele mai bune rezultate pe un pământ cu umiditate, fertilitate și fără uscare, care ar trebui să fie și mai ușor. Frunzele sale aromatice pot fi recoltate de mai multe ori din mai până în octombrie, în funcție de momentul însămânțării.
Un pachet conține 5 g semințe de mărar "Moravan". Planurile de cultivare și data de însămânțare sunt incluse în informațiile despre pachete.