Zucchini "Tapir" (Cucurbita pepo var. Giromontina) atrage ochiul cu fructe cilindrice, cu un aspect neobișnuit de colorat. Ripe fruct sunt verde inchis cu dungi lungi, neregulate, verde deschis. Aceste zucchini marmura nu sunt doar de mare valoare decorativă, ci și gust excelent. Acestea sunt recomandate pentru coacere, prăjire, umplere și conservare în felii. În ciuda conținutului redus de calorii, ele aparțin celor mai nutritive legume, deoarece furnizează toate cele mai importante vitamine și minerale, kalium, magneziu și fier printre altele.
Semănarea directă sau însămânțarea la tăvile de însămânțare are loc în grupuri de 2 sau 3 semințe pe o gaură. Cultivarea începe în primăvară, totuși semănatul direct nu ar trebui să înceapă până în a doua jumătate a lunii mai. Locul ales pentru cultivarea zucchinisului ar trebui să fie cald, însorit, cu sol bine aerat și slăbit, care ar trebui îmbogățit cu compost pentru a-și îmbunătăți structura și capacitatea de reținere a apei. Ripe, atractiv "Tapir" zucchinis sunt gata pentru a fi recoltate în iulie și august, aproximativ 80 de zile după însămânțare.
Fiecare pachet conține 3 g de semințe de dovleac "Tapir". Informațiile despre pachete conțin un ghid în creștere și data de însămânțare.